Maak kennis met HaakSmaak Outdoor Cooking, waar chef-kok Rob Haaksma met passie en expertise de heerlijkste gerechten bereidt op onze Ofyr en op de grotere plancha. Rob verstaat de kunst het live koken naar een nieuw niveau te brengen terwijl hij met creativiteit en vakmanschap de meest smakelijke gerechten bereidt op op het vuur.

De plancha is een vuurschaal met een grillplaat met verschillende temperatuurzones. Strak, stoer en op hout gestookt. De kleinste van Ofyr is een handzame die past in elke tuin. Onze grote plancha hebben we zelf gebouwd op een trailer en is zo een veelzijdige en mobiele buitenkeuken. Deze kunnen we meenemen naar grote partijen. Samen bieden ze ongekende mogelijkheden om kleine én grotere partijen een ongekend spektakel te maken. 

Bij HaakSmaak geloven we dat eten niet alleen een maaltijd is, maar een kans om samen te komen, te genieten en herinneringen te creëren. Wij bieden een scala aan mogelijkheden om jouw speciale gelegenheid onvergetelijk te maken. Van relaxte barbecue avonden tot verfijnde walking diners, onze veelzijdige aanpak heeft voor elk wat wils. Onze menu's variëren van sappige vleesgerechten tot smaakvolle viscreaties en verrassend lekkere vegetarische opties. Want bij HaakSmaak weten we dat geweldige smaak geen grenzen kent.

Ben je op zoek naar een unieke culinaire ervaring die buiten koken combineert met gezelligheid en ambacht? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ontdek zelf de charme van HaakSmaak Outdoor Cooking en laat Chef Rob Haaksma je verrassen met zijn culinaire vaardigheden. Samen creëren we een bijzonder outdoor festijn waar jij, je vrienden en familie nog lang van zullen nagenieten.