Even voorstellen: Rob Haaksma

Rob is een gepassioneerd chef-kok en creatieve duizendpoot. Met inmiddels meer dan 35 jaar werkervaring in de meest uitdagende situaties is hij breed inzetbaar in elke keuken. Zoekt u een culinair kunstenaar die in staat is op hoge snelheid volume te draaien en het DNA op de werkvloer over te nemen? Dan is Rob de juiste man voor u.

Hij houdt van traditionele gerechten op een moderne manier bereid. En werkt het liefst met verse, lokale en kwalitatief goede producten. Door zijn internationale ervaring is Rob ook bekend met interessante uitheemse producten.

De eerste 14 jaar van zijn carrière heeft Rob gewerkt als chef op riviercruiseschepen en later op zeiljachten in onder andere het Caribisch gebied. Na zijn maritieme avonturen heeft Rob uitgebreide ervaring opgedaan met koken in á la carte restaurants op verschillende culinaire niveaus. Door zijn jarenlange betrekking als chef bij een bekende trouwlocatie in Noord-Holland heeft Rob ook veel ervaring in het verzorgen van luxe diners voor grote groepen, bruiloften en partijen.

Rob kan in een groot deel van Nederland ingezet worden, onder meer in Noord-Holland, regio Amsterdam, Friesland, Utrecht en een grote regio rondom Arnhem en Nijmegen.