Freelance chef-kok

Wat kunnen we voor u betekenen als freelance chef-kok?

Rob Haaksma

Als restaurant heeft u soms te maken met ziekte, uitval of andere onverwachte momenten. Een ervaren kok die direct inzetbaar is kan dan uitkomst bieden.

Rob is zeer flexibel, werkt netjes, snel en efficiënt en door zijn ervaring overziet hij direct waar en welke hulp nodig is. Zo kan hij uw keuken ondersteunen op de meest hectische momenten. Rob is breed inzetbaar als kok of chef-kok in restaurants, bedrijfskeukens maar ook als instellingskok, scheepskok of bij evenementen waarbij op locatie gekookt moet worden. 

Rob is sterk op organisatorisch vlak en staat er om bekend de rust in uw keuken terug te brengen. Als leidinggevende in de keuken heeft hij veel ervaring in het opleiden en begeleiden van jongeren op de werkvloer.

Als zelfstandige kok is Rob flexibel en gewend snel te schakelen. Door zijn grote ervaring in allerlei verschillende keukens in binnen- en buitenland, begrijpt hij waar het om gaat. In 35 jaar heeft Rob een uitgebreid netwerk opgebouwd. Handig als er nog een paar handen extra nodig zijn. Op de momenten die voor u belangrijk zijn bent u verzekerd van een extra paar handen van een zeer ervaren kok zonder dat u er administratieve rompslomp van heeft.